luni, 4 mai 2009

Multumesc fanilor mei


Adica, stiti, celor cativa prieteni care au dat mai departe vorba despre mica, dar enervata mea initiativa, despre care am scris aici, concretizata intr-o petitie, apoi prietenilor, amicilor si cunoscutilor acestora, care au sprijinit aceasta initiativa si tot asa. Io asteptam sa se stranga asaaa, vreo 500 de semnaturi ca sa initiez faza a doua, aia in care apar onor mass media si ong bataioase si preiau actiunea. Se stransesera deja mult mai multe si tocmai oftam gandindu-ma ca mi-e cam lene sa fac efortul necesar, cand, ce sa vezi, constat citind EvZ, pe care-l cumpara maman, ca faza aparu prin generatie spontanee, ca sa zic asa. Ditamai articolul, petitia pomenita cu tot cu link, citati cu pareri diversi ong-isti de vaza, desigur si nelipsitul domn Bucurenci, bal in toata regula. Consilierul Valentin Mircea (care, ce-i drept, s-a declarat de la inceput sprijinitor al acestei idei) anunta in ce faza e cu modificarea HG, cuvanta si dom'primar Oprescu etc.

Acuma, io ma bucur ca toate astea se intampla fara sa mai misc io un dest, de altfel eram pregatita ca victoria finala, daca se va intampla, sa nu fie a noastra, oameni oarecare si a puterii de coagulare a mediului virtual , ci a vreunui preacunoscut ong, c-asa-i facuta viata asta. Mi-ar fi placut totusi, daca tot a fost citata petitia, care, btw, a adunat deja peste 2700 semnaturi, sa fi putut sa multumesc celor care au ajutat la raspandirea ideii, chestie petrecuta exclusiv gratie www. Pai daca n-am putut s-o fac intr-un cotidian de mare tiraj, o fac macar aici, de unde a pornit totul:

Va multumesc tuturor, in special Irinei si Marei.

Un comentariu:

alexandra spunea...

bravo, e mare lucru.
acum cred ca tre sa faci si o petitie ca sa lase iara bicicletele in parcuri, ca a dat excesul de zel peste oamenii astia si au facut-o lata intr-un mod neasteptat.
la mine in cap sint legate astea doua lucruri, pentru ca le-am auzit zilele trecute anuntate la un radio din parc - in aceeasi stire ziceau de biciclete (asta, ca sa confirme oficial ce vazusem in ultimele zile si credeam ca e valabil doar pentru i.o.r) si de iarba (la care am zis in mintea mea ura! oare o sti Ileana? oricum ma gindesc mereu la tine cind imi urmaresc copilul care o ia constant prin iarba si constatasem ca pe mamele cu copii mici le lasa astia sa cutreiere peste tot datorita plodului. ma rog, nu am incercat sa rup flori.)
am semnat si eu petitia si ma bucur ca s-au adunat asa multe semnaturi.