marți, 13 mai 2008

Sharing




In recent modificatul (ca renovat nu pot sa-i spun) scuar (ca parc nu pot sa-i spun, desi asa scrie la intrare) Sebastian poti vedea zilnic imaginile astea. Tulburatoare sau banale, depinde de the eye of the beholder.


Peluza e dormitor de haita, langa locul de joaca pentru copii, foarte igienic, dar in privinta subiectului de azi (sharing, deci) e ok, iata, cainii si copiii in buna tovarasie, iar cainii si-or fi negociat ei prin mijloace specifice cum sa utilizeze in comun spatiul.


Mai interesant e mormanul uman, cu pui cu tot, inghesuiti unul in sufletul altuia, alta chestie foarte igienica, toti disperati sa prinda un loc "bun", sa beneficieze, dom'ne, si copilu' de jocurile astea noi. Gregaritatea, insa, nu inseamna deloc si comuniune. Zice o mama foarte nervoasa luandu-i bicicleta copilului de vreo 3 ani: "Daca nu te dai tu cu ea, nu ti-o mai dau de loc. Ce, ti-am cumparat-o ca s-o dai la altii?!?" (Baietelul ceruse voie sa-l lase si pe alt copil sa se dea cu bicicleta lui).


Asa ca data viitoare cand mai aud de vreo pozitionare "pe sharing" o sa fiu foarte circumspecta si o sa ma uit cu mare atentie care e targetul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

doua chestii "despre" tot din zona:
- cand stau toti cainii intr-un loc se numeste "nunta", "nuntasii" daca sunt in miscare/ traverseaza strada :)
- "cainii sunt buni pentru ca omoara sobolanii" :(( de cand am auzit asa ceva ma ingrozesc constant ca s-ar putea sa aiba dreptate oamenii aia :((